FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Traça Muga inicia la Copa FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya | FEEC

Notícies - 03/02/2015

La Traça Muga inicia la Copa FEEC-Millet per equips d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya Raquetes de neu

L’esdeveniment, organitzat per la Unió Excursionista Urgellenca, també acull la segona prova del 10è Circuit Català de Raquetes de Neu i una cursa d’snow-runnning. Aquesta és la cinquena edició de la Traça Muga, a l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, recorrent les muntanyes que l’envolten.

cartell_esqui_muntanya_2015_200pxLa Traça Muga combina en un mateix dia una cursa d’esquí de muntanya, una excursió popular amb raquetes de neu i, com a novetat, una prova d’snow-running que consisteix en córrer sobre terreny nevat amb l’ajuda d’uns grampons específics per a aquesta activitat. La cursa d’esquí, que inicia la 31a Copa FEEC-Millet per equips, ofereix dos recorreguts: un amb un desnivell de 1.500 metres i un altre menys tècnic i amb 900 metres de desnivell.

La prova de raquetes, de caire no competitiu i que forma part del Circuit Català, té un desnivell positiu de 400 metres i 10 quilòmetres de traçat. El dissabte 7 de febrer a la tarda es poden recollir els dorsals de les proves a la Sala de Sant Domènec, a la Seu d’Urgell.