FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/12/2015

La Traça Catalana, Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual, als Angles

Esquí de muntanya

El Campionat de Catalunya d’Esquí de Muntanya Individual 2015-2016 es disputarà als Angles (Capcir) en el marc de la Traça Catalana, el 3 de gener. La cursa, que arriba a la 29a edició, està organitzada pel Club Sport Montagne Cerdagne-Capcir, i forma part del calendari competitiu d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La mítica cursa del Pirineu oriental proposa quatre circuits de diferent dificultat i aquest any incorpora per primera vegada una cursa per equips en format open. El recorregut vàlid per el Campionat de Catalunya de la FEEC acumula un desnivell de 1800 metres, coronant el Pic Peric (2.810 metres), i un límit d’una hora i quaranta-cinc minuts per realitzar-lo

Els guanyadors de la passada edició i membres de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la FEEC, Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca) i Clàudia Galícia (Ski Club Camprodon), participaran amb l’objectiu de revalidar victòria i fer-se amb el títol de campions de Catalunya.

Recordem a tots els corredors que cal presentar la llicència federativa FEEC 2016, o en el seu defecte un resguard de tramitació. En cap cas s’admetrà la llicència del 2015 ni una llicència temporal pel Campionat de Catalunya.

[table id=212 /]