FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/01/2018

La Traça Catalana arriba diumenge a la 30a edició

Esquí de muntanya

Els amants de l’esquí de muntanya tenen una nova cita als Angles (Capcir) el 7 de gener. La ja tradicional Traça Catalana, organitzada per l’Association Sport Montagne Cerdagne Capcir, arriba diumenge a la seva 30a edició.

La prova, que forma part del calendari de curses open d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), proposa quatre circuits de diferent dificultat.

Els dos primers es poden disputar individualment o per equips. La principal diferència és el desnivell positiu del recorregut, ja que el primer és de 1.800 metres i el segon de 1.200. En ambdós recorreguts poden participar-hi veterans, seniors i promeses i, en el recorregut B, també hi tenen cabuda els júniors i cadets.

Els recorreguts C i D només es poden córrer de forma individual. Amb el primer s’hauran de recórrer 10 quilòmetres amb un desnivell positiu de 600 metres, mentre que el recorregut D, només per a benjamins, són 4 quilòmetres amb 300 metres de desnivell positiu.

La mítica cursa del Pirineu oriental començarà a les 8:30 h, amb un recorregut per la zona del circ de Camporells, i entre les 14:00 h i les 15:00 h es farà el repartiment de premis.

El material obligatori ha de complir amb la normativa FFME (Federació Francesa de Muntanya i Escalada) i es pot consultar al web de la prova.

 

 

Les inscripcions es poden fer a través d’internet fins aquest divendres 5 de gener, i manualment el dissabte de 14:00 a 18:00 h a la Salle du Capcir.