FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/08/2014

La terrassa dels Apòstols del Monestir de Montserrat, escenari definitiu per al mosaic dedicat al Papa Francesc

Cultura Societat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza el desplegament d’un Mosaic Internacional dedicat al Papa Francesc a la muntanya de Montserrat el proper dissabte 30 d’agost. Finalment, les activitats previstes tindran lloc a la Terrassa dels Apòstols del Monestir de Montserrat a partir de les 11.30 hores. La concentració prèvia per als participants disposats a pujar-hi a peu s’ha fixat a la plaça de la Font Gran de Monistrol de Montserrat a les 9.30 hores.

mosaic-anc-papa-francesc-montserrat

El Mosaic a la Muntanya de Montserrat s’emmarca dins la campanya “Ara és l’hora” i compta amb el suport i la participació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. L’acció se suma a les que l’ANC ja ha realitzat a diferents indrets de Catalunya amb grans murals dedicats a personatges destacats com Barak Obama, Jean Claude Juncker o Angela Merkel, per reivindicar la consulta del 9-N i difondre internacionalment el procés català.

El programa d’activitats previstes al Monestir de Montserrat preveu les actuacions dels Grallers de Torrelles de Llobregat, els Geganters de Sant Just Desvern, el grup musical Set Betes i la Cobla per la Independència.