FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 13/12/2022

La temporada de Curses per Muntanya i Raids d’Esports de Muntanya es tancarà a la Vall d’en Bas

Garrotxa Curses per Muntanya Raids d'esports de muntanya Curses per Muntanya Raids d'Esports de Muntanya

La Vall d’en Bas (Garrotxa)  acollirà l’entrega de premis de la temporada 2022 de Curses per Muntanya i Raids d’Esports de Muntanya.

El recinte de Can Trona (Passatge de Can Trona, 26, Joanetes, La Vall d’en Basserà la seu d’aquest lliurement de premis que es farà aquest dissabte 17 de desembre a les 12h i que els darrers anys s’havia fet a l’Anoia.

La diada servirà per a distingir als guanyadors i primers classificats de la 20a Copa Catalana de Curses per Muntanya, la 10a Copa Catalana d’Ultraresistència, la 12 Copa Catalana de Curses Verticals i la 18a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya.

Més d’un centenar d’esportistes de muntanya seran premiats en aquest acte que es farà amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas.

Aquesta entrega de premis tancarà així una temporada llarga que va començar el passat mes de març amb la disputa de la Cameta Coixa i que en l’àmbit esportiu es va acabar a finals d’octubre a la Trepitja Garrotxa.

La cerimonia de lliurements de premis servirà també per a presentar el calendari de Curses per Muntanya de la pròxima temporada i per a descobrir les novetats previstes per a la nova edició de les Copes de la FEEC.