FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/08/2014

La Solanarunning reuneix a més de 180 corredors pels paratges de la Cerdanya

Curses per Muntanya

Les poblacions de Meranges, Guils de Cerdanya, Bolvir i Ger han acollit aquest cap de setmana la Solanarunning, la cursa que recorre la solana de la Cerdanya organitzada pel Club Excursionista Cerdanya – GREC, i que enguanya ha congregat 186 corredors. La prova ha estat la segona cursa de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excurisonistes de Catalunya (FEEC).

Pere Aurell (Club Excursionista de Callús) ha guanyat la cursa de 33 quilòmetres, fent podi juntament amb Josep M. Pijuan (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball) i Òscar Carrasco (Associació Esportiva Matxacuca). En noies, el podi l’han format Roser Español (Unió Excursionista Urgellenca), Vanesa Martínez (Associació Esportiva Matxacuca) i Àngels Centelles (Centre Excursionista Refalgari de la Sènia).

En la cursa de 25 quilòmetres, els guanyadors masculins han estat Sergi Gifra, Lluc Montull (Unió Excursionista de Catalunya de Mataró) i Guillermo Gabas; en noies només han participat tres corredores: Gemma Colomé (Club d’Atletisme Terres de l’Ebre), Àngels Vidal i Susana Vera.

I en la cursa de 15 quilòmetres, els guanyadors han estat Marc Traserra (Associació Esportiva Diedre), Jan Margarit (Unió Excursionista de Matadepera) i Roger Escolà (Unió Excursionista Urgellenca); i en noies Judit Lamas (Centre Excursionista Refalgari de la Sènia) ha guanyat, seguida de Maria Beringues (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i Cristina Àlvarez.

La propera prova del calendari de la Copa Catalana serà el 21 de setembre amb la Taga 2040 EVO, organitzada per la Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses.