FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Societat Amics de la Muntanya de Tremp celebra el 50è aniversari | FEEC

Notícies - 25/02/2014

La Societat Amics de la Muntanya de Tremp celebra el 50è aniversari

Excursionisme

La Societat Amics de la Muntanya de Tremp (SAM) ha celebrat els seus 50 anys de vida a la sala de Epicentre de Tremp, plena de gom a goma, el passat 19 de febrer. L’acte central, que va anar a càrrec de l’escriptor català Pep Coll, va transportar als assistents cap a indrets màgics i llegendaris del Pallars que no els van deixar indiferents. L’acte va finalitzar amb unes paraules de l’actual president del SAM, Jordi Pascual, i un sopar opcional per a tots els assistents, entre els quals hi havia el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino.

El SAM organitzarà duran tot l’any xerrades, presentacions i esdeveniments per commemorar el 50è aniversari. L’entitat, té previst realitzar la primera excursió de l’aniversari anant des de Comiols fins a Cellers, el proper 26 d’abril.

La SAM va néixer l’any 1964 de la mà d’uns joves amants de la muntanya amb moltes ganes d’organitzar sortides i esdeveniments culturals i socials que fessin conèixer el patrimoni del Pallars Jussà. L’entitat, que té actualment 670 socis, encara fomenta els mateixos objectius: promoció dels esports de muntanya com a forma d’aprenentatge i promoció del coneixement i la conservació del medi natural.