FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/06/2018

La Selva Nòrdic Walking marca l’equador del Circuit Català de Marxa Nòrdica

Marxa nòrdica

El Circuit Català de Marxa Nòrdica de la FEEC arriba al seu equador amb la 1a La Selva Nòrdic Walking, organitzada pel Club Excursionista Arítjol. La marxa se celebrarà el proper 1 de juliol a La Selva del Camp, cobrint un recorregut d’onze quilòmetres i un desnivell de 340 metres.

A les 9 del matí es farà un taller de formació a l’Hort d’Iglèsies i, tot seguit, a 1/4 d’11, es donarà tret de sortida a la primera edició d’aquesta marxa inclosa en els actes del FESTESPORT 2018. Es tracta d’un circuït que transcorre per la vessant dreta de la riera de La Selva i recorre un dels darrers camins recuperats al municipi: l’antic i medieval “Camí del Rec”, que abastia d’aigua a la vila. Els participants caminaran entre ponts medievals, boscs de ribera i camps d’avellaners.

Podeu formalitzar la vostra inscripció fins aquest dijous 28 de juny.

Vuit marxes formen el Circuit Català de Marxa Nòrdica

El Circuit Català es va iniciar el 6 de maig amb En Marxa pel Rodal, organitzada per la UE de Sabadell. Durant el mes de juny es van celebrar la Garxal Desert RaceLa Nòrdica de l’Agrupe, a càrrec de l’UE Lo Passador i l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, respectivament. Després de La Selva Nòrdic Walking d’aquest diumenge, l’AE Els Birimbins de Prades organitzaran la Nòrdica Prades.

Després de l’estiu els participants podran gaudir de tres marxes més: Entorns de Can Torres, Walking Carabtura i II Marxa de la Salut.