FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/11/2015

La Selva de l’Aventura, al Montseny, amb descompte per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un acord de col·laboració amb el parc d’aventura La Selva de l’Aventura per oferir un 25% de descompte en els circuits lúdics, amb un màxim de quatre persones per targeta de federat.

La Selva de l’Aventurafeec-avantatges-selva-aventura-1 és un parc que ofereix dos circuits lúdics, Andes i Himàlaia, situats al bosc del Massís del Montseny per poder gaudir d’una manera diferent i divertida.  Per una banda, hi ha el circuit de descobriment anomenat Andes, ideal per a nens a partir de 5 anys. Aquest circuit té 20 activitats diferents com ponts de mico, túnels, jocs d’equilibri i tirolines, totes unides per escales i xarxes de cordes. En total, té una durada d’una hora i mitja.

Per una altra banda, el circuit Himàlaia, el més gran dels dos, té 40 activitats diferents tant per a petits com a grans. Com per exemple, túnels, camins aeris amb grans lianes i tirolines de fins a 140 metres de longitud.  Aquest circuit dura dues hores i mitja i és a partir dels 9 anys. A més, el parc disposa de zones de pícnic, àrea de descans i pàrquing gratuït.

avantatges-federats-feec-2015