FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Chris Alonso
Foto: Chris Alonso

Notícies - 25/04/2023

La Selecció jugarà a casa el Campionat d’Ultraresistència

Baix Ebre Curses per Muntanya Curses per Muntanya

La  localitat de Paüls i la seva emblemàtica Trencacims (CE Trencacims), al Parc Natural dels Ports, acollirà el pròxim 29 d’abril el Campionat estatal de Curses per Muntanya Ultra Individual i per Seleccions. 

Fins a les Terres de l’ Ebre viatjarà un equip integrat per 10 corredors i corredores que lluitaran per estar de nou entre els millors corredors d’ultra distància.

La Selecció Catalana corre enguayn a casa i es postula com una de les favorites a ocupar diversos llocs del podi tant a la individual com al podi per Seleccions.

A l’edició 2022 la Selecció va tornar de l’estatal de Sierra Cazorla amb dos podis i el titol de Campiona per a Marta Molist. L’equip de Pere Rullan va proclamarse campió en la categoria masculina i sots-campiones en la femenina. A més a més, va aconseguir classificar fins a cinc corredors en el TOP 10 de la general de la cursa andalusa.

Enguany lluirán els colors de la FEEC: Belen Simarro (CE Madteam), Marta Muixí (AE Diedre), Montse Martínez (AE Matxacuca) Anna Olivares (CM Sant Cugat), Marc Ollé, (GE Oliana), Julen Calvo (Cameta Coixa), Alex Villariño (CA Can Mercader), Isaac Salvat (CE Riudomencs AP), Lluís Ruiz (MR Berguedà) Aleix Toda (CE l’Areny).

           

La proposta de la Trencacims Paüls pel Campionat consisteix en un circuit circular amb sortida i arribada a Paüls. Contará amb una distància total de 75km, un desnivell positiu de 5.300m i un desnivell acumulat de 10.600m. El recorregut transcorrirà en la seva totalitat pel Parc Natural dels Ports.