FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Selecció de Raquetes de neu rebrà un homenatge a la festa de la FEEC | FEEC

Notícies - 16/03/2017

La Selecció de Raquetes de neu rebrà un homenatge a la festa de la FEEC

Raquetes de neu Societat

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu rebrà un homenatge per la seva trajectòria i el seu compromís amb la federació a la seva festa anual, després de la seva negativa a participar en les competicions internacionals si havien de representar Espanya en comptes de Catalunya, com havien estat fent durant l’última dècada de forma ininterrompuda. Només queda una setmana per la celebració de la Festa de la FEEC, que es durà a terme el proper dijous 23 de març a l’Espai Endesa, a partir de dos quarts de nou del vespre. Les portes s’obriran a partir de tres quarts de vuit del vespre.

Amb l’objectiu de fer el cim, la FEEC celebrarà els èxits assolits l’any 2016 quan la Federació va arribar pràcticament als 40.000 federats, assolint així un nou registre històric que deixa clar el bon moment pel que passa l’excursionisme i el món de la muntanya en general al nostre país.

La festa, que comptarà amb l’actuació del grup ‘Versió.cat’, servirà per fer un reconeixement a les entitats que celebren els seus vint-i-cinc i cinquanta anys. Durant l’acte també es lliuraran els premis esportius aconseguits i es retrà homenatge a les persones i a les entitats excursionistes i clubs esportius que han destacat durant el 2016.

Tot això ho compartirem amb les entitats excursionistes i els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, les empreses patrocinadores i col·laboradores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.