FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/09/2015

La Selecció Catalana ja és a la Xina per disputar la penúltima prova de la Copa del Món de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

Els atletes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, Pere Rullan i Pere Aurell, i el seleccionador Fernando Rosa, amb el patrocini de Cébé i Tuga Active Wear, arriben avui a Hong Kong, a la Xina, per disputar la que serà la penúltima prova de la Copa del Món d’Skyrunning: la Lantau 2 Peaks, aquest diumenge 4 d’octubre.

Rullan, del Centre Excursionista Pontsicà, i Aurell, del Club Esportiu de Muntanya la Cameta Coixa, disputen la prova de 23 quilòmetres que se celebra a Tung Chung, al nord de l’illa de Lantau, pertanyent a Hong Kong. Es tracta d’una prova amb moltes pujades i baixades, que amb 1,5 quilòmetres de pujada vertical arriba al cim per baixar ràpidament cap a Pak Kung Au, perdent 400 metres amb 2 quilòmetres que es tornen a recuperar amb la mateixa distància just per pujar el segon cim de la prova, i anar perdent després 700 metres al llarg dels 6 quilòmetres que porten a la meta.

Els corredors catalans competiran a la Lantau 2 Peaks amb corredors com Remi Bonnet, Marco De Gasperi, Tadei Pivk, o Manuel Merillas. La categoria femenina compta amb la presència de la catalana Laura Orgué, experta en distàncies curtes i molta verticalitat, que competirà amb Stevie Kremer, Maite Maiora, Elisa Desco o Azara Garcia.