FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/03/2014

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya ja és a la Pierra Menta

Esquí de muntanya

La 29a edició de la “Pierra Menta“, la competició d’esquí de muntanya per etapes més cèlebre que es disputa als Alps i que aplega centenars de d’esquiadors i públic, comença demà dijous 20 de març. Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca) i Nil Cardona (Ski Club Camprodon SE) formaran l’equip més potent de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de FEEC patrocinada per Millet i el Grup FGC.

Toti Bes (Club Esquí Girona) competirà junt amb Marc Solà (Ski Club Camprodon SE), Gerard Vila (Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG)) amb Pau Costa (Ski Club Camprodon SE), Anna Comet (Unió Excursionista de Vic) amb Marta Riba (Club d’Esquí la Pobla de Segur) i Clàudia Galicia (Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses) amb Maria Fargues (Club Esportiu Pedala.cat de Balaguer).

Per la seva banda, els més joves competiran dissabte i diumenge a les curses júnior i cadets. Oriol Cardona (Ski Club Camprodon SE) competirà junt amb el suís Rémi Bonnet, Joan Reyné (Ski Club Camprodon SE) participarà amb Íñigo Martínez, Quim Julià (Club Esquí Girona SE) ho farà amb Jordi Martín (Ski Club Camprodon SE), Helena Salvany (ACRE Bombers Tarragona SE) amb Jana Vila (Unió Excursionista Urgellenca), Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadel) amb Erola Bisquert (Unió Excursionista de Vic), Andreu Sarrà (Club Esquí Berguedà SE) amb Martí Sarrà (Club Esquí Berguedà SE), Júlia Massagué (Unió Excursionista de Vic) amb Maialen Uritz, i Guillem Sarrà competirà juntament amb un esquiador basc.

La competició de la “Pierra Menta” té lloc a la Vall d’Isiere, situada just per sobre d’Albertville, i durant els quatre dies de cursa tots els recorreguts mantenen forts desnivells que van dels 900 metres d’Arêches als 2.686 del Grand Mont, que es pujarà diumenge. Demà dijous s’inicia la competició amb una etapa de vint quilòmetres i més de 2.000 metres de desnivell positiu.