FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/02/2018

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, a punt per l’Altitoy

Esquí de muntanya

La selecció catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre el seu calendari de competicions internacionals participant a l’Altitoy, els dies 3 i 4 de març. Aquesta és la cursa d’esquí alpinisme més prestigiosa del Pirineu i aplega cada any més de mig miler d’esquiadors vinguts d’arreu del món.

La selecció catalana participarà amb sis equips a l’Altitoy: Erola Bisquert (UE Vic) i Maria Illa (AE Mountain Runners del Berguedà); Sergi Lambea (CM Sant Cugat) i Aribau Portillo (UE Sabadell); Mireia Miró (UEC Gràcia) i Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team); Marc Pinsach (CE Cassanenca) i Oriol Cardona (Ski Club Camprodon); Joan Reyné (Ski Club Camprodon) i Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team); i Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà) i Marta Ruso (Associació Esportiva Pallars (SE)).

L’Altitoy és l’única cursa del circuit de La Grande Course que es disputa en territori pirinenc. La prova es desenvolupa en dues etapes, acumulant un total de 5.000 metres de desnivell positiu.

La selecció catalana també a la Pierra Menta i Tour de Rutor

La selecció catalana d’esquí de muntanya de la FEEC també ha confirmat la seva participació a les curses Tour de Rutor, que es disputa a la Vall d’Aosta (Itàlia), i a la Pierra Menta, a la regió de Beaufort (França). Ambdues proves també formen part del circuit internacional La Grande Course.

Foto / Jorge García-Dihinx