FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, a punt per la temporada que comença | FEEC

Notícies - 26/11/2014

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, a punt per la temporada que comença

Esquí de muntanya

Els esquiadors de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya tornen a ser a casa després de dues setmanes concentrats a Tignes, als Alps francesos.

Després d’una primera setmana amb poca neu i mal temps, es va decidir realitzar entrenaments de volum en grup i individualment, segons el pla d’entrenament de cada esportista. La primera setmana van entrenar Marta Riba (Club d’Esquí de la Pobla de Segur), Marta Garcia (Club Excursionista de Calldetenes), Clàudia Galícia (Unió Excursionista de Sant Joan de les Abadesses), Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca), Kilian Jornet (Club Poliesportiu de Puigcerdà), Nil Cardona (Ski Club de Camprodon), Oriol Cardona (Ski Club de Camprodon), Gerard Vila (Grup Excursionista i Esportiu Gironí) i Gerard Garreta (Club d’Esquí de la Pobla de Segur), com a tècnic responsable.

Durant la segona setmana, i podent gaudir del bon temps i les bones condicions de neu, s’han realitzat bàsicament entrenaments de volum i s’han introduït petits entrenaments de qualitat per començar a acostumar-se a la temporada de competició. Els entrenaments han estat individuals seguint els paràmentres d’entrenament de cada atleta. Aquesta segona setmana s’han afegit al grup Joan Reyné (Ski Club Camprodon), Sergi Artís (Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà), Alfons Gastón (Grup Excursionista de Manlleu) i Xevi Sadurní (Club Excursionista de Ripoll), com a tècnic responsable. A més a més, el seleccionador nacional, Joan Cardona , ha viatjat també a Tignes per a fer grup i parlar de la temporada.