FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/10/2016

La Selecció Catalana d’Escalada participa al Campionat d’Espanya Juvenil d’Escalada de Dificultat i de Bloc Absolut

Escalada esportiva Escalada

El rocòdrom Climbat la Foixarda (Barcelona) acull el Campionat d’Espanya Juvenil d’Escalada de Dificultat i de Bloc Absolut, aquest cap de setmana. La competició començarà el dissabte 15 amb els escaladors més joves competint pel títol peninsular al campionat juvenil d’escalada de dificultat. El segon dia de competició se centrarà en l’escalada en bloc, amb els millors escaladors de les categories absolutes lluitant pel campionat.

El CTEEC al complet competeix al campionat juvenil

Els membres del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) representaran a Catalunya a la primera de les jornades. Onze joves vestiran la samarreta de la selecció: Héctor Bazán (GE Manlleu), Pere Borrell (UE Sabadell), Ton Casas (GE Manlleu), Àlex Hernández (CE Berguedà), Cedric Junque (CE Sant Celoni), Luna Marsella (UE Sabadell), Olivia Marsella (UE Sabadell), Rut Monsech (CE Alpicat), Alba Pelfort (CE Uecanoia), Rai Suñé (UE Urgellenca) i Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas). Només faltarà a la cita, a causa d’una lesió, l’escaladora Rut Casas (GE Manlleu).

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva al Campionat d’Espanya de Bloc Absolut

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya participarà al campionat de bloc amb nou escaladors; la millor representació possible de l’escalada en bloc de competició a casa nostra.

L’equip de la selecció estarà format per: Mari Alarcón (UEC Tortosa), Pol Roca (CE Sant Quirze), Helena Alemán (CM Sant Llorenç), Francis Guillen (CE Sant Quirze), Natàlia Lanau (UEC Tortosa), Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas), Shirleys Noriega (GE Manlleu), Àlex Hernández (CE Berguedà) i Maud Ansade (AE Deu Dits).

Fotografia / Ivan Torres

[table id=202 /]