FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/04/2014

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva participa a la Copa d’Espanya a Saragossa

Escalada esportiva Escalada

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participa a la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, que se celebra aquest cap de setmana del 26 i 27 d’abril, al rocòdrom del complexe Dock39 del parc comercial Puerto Venecia de Saragossa.

En la categoria absoluta hi participen, Ramon Julián (Grup Excursionista de Manlleu), Víctor Esteller (CEUETL), Marcos Jubes (Grup Excursionista de Manlleu), Carlos Catari (Grup Excursionista de Manlleu), Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell) , Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas) i Marina València (Centre Excursionista de Rubí), que també entraran dins la categoria de sub18, on participarà Àlex Hernández (Club Esquí Berguedà SE). Els altres escaladors de la Selecció Catalana que competeixen en la categoria de sub16 són Rai Suñé (Unió Excursionista Urgellenca), Pere Borrell (Unió Excursionista de Sabadell), Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia), Maria Monllor (Unió Excursionista de Sabadell), Olívia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell) i Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu).

Demà dissabte hi haurà les semifinals sèniors i la gran final, d’on sortiran 8 guanyadors. Diumenge hi haurà la prova juvenil on competiran els esportistes més joves del panorama escalador. Amb aquesta prova, comencen les competicions FEDME d’escalada, i amb les tres proves de la Copa d’Espanya es decidirà el guanyador que competirà al Campionat del Món de Gijón.