FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/09/2016

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva competeix al Campionat d’Espanya, a Saragossa

Escalada esportiva Escalada

La ciutat de Saragossa acull el Campionat d’Espanya d’Escalada de Dificultat i Paraescalada, al rocòdrom Dock39, els dies 3 i 4 de setembre. El primer dia de competició, dissabte, es celebraran les rondes eliminatòries i el segon dia, diumenge, la ronda final, tant en modalitat dificultat com paraescalada.

La Selecció Catalana d’Escalada de Dificultat participarà amb un equip de nou escaladors. En dificultat: Ramón Julián (GE Manlleu), Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas), Helena Alemán (GM Sant Llorenç), Francis Guillen (CE Sant Quirze), Marc Giol (GE Manlleu), Natàlia Lanau (UEC Tortosa) i Pol Roca (GE Sant Quirze). En categoria paraescalada representaran a Catalunya els escaladors del Centre Muntanyenc Sant Llorenç Albert Guardia i Georgina Segarra.

‘Ramonet’ i Helena Alemán es van fer amb el subcampionat de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat el passat mes de maig i parteixen entre els principals favorits per fer-se amb el campionat peninsular. Francis Guillen va ser tercera a la classificació final de la copa i també estarà entre les escaladores a tenir en compte pel títol absolut.

Fotografia / Ivan Torres

[table id=202 /]