FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/02/2014

La Selecció Catalana de raquetes de neu viatja a la Racchettinvalle, Itàlia

Raquetes de neu

La localitat italiana de Sestriere, situada a la regió del Piamont, acull la 14a edició de la Racchettinvalle, segona prova de la Copa d’Europa de Raquetes de Neu, el diumenge 9 de febrer.

La competició comptarà amb diversos esportistes de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu: Gabriel Crosas (Centre Excursionista Torelló), Rafa Parés (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca), Mavi Gil (Centre Excursionista del Solsonès), Laia Andreu (Club Excursionista Callús), Jordi Uró (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) i finalment l’Albert Ferrer (Club Excursionista Uecanoia).

La cursa, una de les més prestigioses del calendari continental, comença a les 11 hores i té un recorregut de 8 quilòmetres i 200 metres de desnivell positiu. L’entrega de premis tindrà lloc a la mateixa població a les 15 hores.

Calendari 2014

Les properes competicions que marquen el calendari europeu de raquetes de neu  tindran lloc a les Valls d’Àneu (Catalunya) el 23 de febrer i a Master des Nieges (França) el 16 de març.