FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/01/2019

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu s’estrena a Suïssa

Raquetes de neu

Suïssa és el país que donarà tret de sortida a les competicions internacionals de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu. El combinat català, dirigit per Just Sociats i amb Marc Toda com a tècnic, competirà aquest divendres 25 de gener a la Chasseralienne, una cursa nocturna pels vessants del Chasseral, el cim més alt del cantó de Berna, fora dels Alps.

La sisena edició d’aquesta cursa, que comença a les 19:30 h, obliga a superar 606 m de desnivell positiu en 2.979 m, començant a 942 m i arribant fins als 1.548.

L’equip que viatjarà a Suïssa estarà format per Sílvia Leal (CE Pontsicà), Laia Aguilar (CE Calldetenes), Marc Traserra (CE Voltregranès ARS) i Marc Toda (AE Matxacuca) com a responsable.

Els esportistes tindran la primera presa de contacte amb la competició en àmbit europeu aquest divendres, que seguirà amb dues proves més fins al març: la Ciaspolada del Monte Avaro, a Itàlia, i l’Artic Snowshoe Race, a Noruega, una de les clàssiques del calendari mundial de l’especialitat i on participen els millors esportistes mundials. Després de la campanya europea, la selecció viatjarà a Argentina per disputar la Copahue Extremo, un dels plats forts de la temporada.

Última edició de la Chasseralienne