FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu puja al podi del Campionat del Món al Canadà | FEEC

Notícies - 02/02/2015

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu puja al podi del Campionat del Món al Canadà

Raquetes de neu

Laia Andreu i Just Sociats, de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu, es proclamen subcampions del món de raquetes de neu, i Rosa Valls aconsegueix el bronze. La prova s’ha disputat aquest dissabte 31 de gener al Quebec, al Canadà, i els catalans han disputat la prova de 10 quilòmetres del calendari dels Winter World Master Games 2015.

L’osonenca Laia Andreu (Club Excursionista de Callús), que ha completat la prova amb 57 minuts i 41 segons, no ha pogut emportar-se el Campionat del Món, que l’ha guanyat la canadenca Sarah Bergeron-Larouche amb un temps de 57 minuts i 28 segons. Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) ha arribat en tercera posició fent una cursa d’una hora. Per la seva banda, Sílvia Leal (Centre Excursionista del Solsonès) ha estat 6a.

Just Sociats (Club Excursionista de Callús) ha fet un temps de 46 minuts i 58 segons, per darrere dels 46 minuts i 40 segons de Maxime Loboeuf i amb el també canadenc Joël Bourgeois, amb un temps de 47 minuts i 10 segons. Gabriel Crosas (Centre Excursionista de Torelló) ha estat 11è i Genís Calvés (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà) 31è. En categoria femenina, l’equip català ha liderat el campionat, mentre que els nois s’han classificat en 3r lloc.

Aquesta tarda l’equip de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu i el seu seleccionador, Josep Maria Peixó, han aterrat a Barcelona on han estat rebuts a l’Aeroport del Prat pel president de la Federació d’Entitats Excurisonistes de Catalunya, Jordi Merino.