FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/03/2016

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu participa a la Ciaspoladalpina Foppolo, a Itàlia

Raquetes de neu

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) competirà a la cursa Ciaspoladalpina Foppolo, a la província de Bèrgam (Itàlia), el dissabte 19. Després dels  grans resultats aconseguits al Campionat del Món de Vezza d’Oglio (Itàlia), o a la Siljan Snowshoe (Suècia), amb aquesta participació, la selecció tancarà la temporada competitiva internacional.

La cursa italiana presenta un circuit de 9 quilòmetres i només 250 metres de desnivell positiu, pel que es preveu que sigui molt ràpida. El tret de sortida es dona a les 19.30 hores, i tot el circuit es realitza dins de les instal·lacions de les pistes d’esquí alpí i de fons de la població de Foppolo, il·luminades per l’ocasió.

Els esportistes que representaran a Catalunya seran: Ragna Debats (CEM La Cameta Coixa), Sílvia Leal (CE Pontsicà), Jordi Uró (AE Mountain Runners del Berguedà), Just Sociats (CE Terrassa), Albert Ferrer (UEC Anoia) i Pere Fàbregues (Corredors de Fons de Viladecavalls). Els dos últims estan en posicions de podi a la classificació general de la Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC. Amb la participació a la cursa italiana es premia la seva regularitat i bons resultats a la copa.

Part de la selecció catalana també estarà present aquest cap de setmana a l’última prova de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu a Port del Comte, on ha confirmat la participació Marc Traserra (CE Voltraganès).

Fotografia / Ciaspoladalpina Foppolo

[table id=69 /]