FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/01/2016

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu competirà a la Siljan Snowshoe, a Suècia

Raquetes de neu

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu viatjarà aquest dijous 28 fins a Rättvick (Suècia) per disputar la Siljan Snowshoe Festival. Aquesta cursa servirà a la selecció per preparar la gran cita internacional de l’any, el Campionat del Món de Raquetes de Neu, que es celebrarà a Vezza d’Oglio (Itàlia), el 6 de febrer, en el marc de La Caspolada.

El seleccionador català, Just Sociats, ha confirmat la participació a la cursa de: Jan Margarit (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Marc Traserra (Club Excursionista Voltreganès ARS), Ragna Debats (CE de Muntanya La Cameta Coixa), Sílvia Leal (CE Pontsicà), Rosa Valls (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), i el propi Sociats (CE Terrassa).

La cursa es disputarà el dissabte 30 a la tarda, en un circuit de 9 quilòmetres i uns 200 metres de desnivell positiu. La sortida i arribada serà a la mateixa població de Rättvick. Just Sociats coneix bé la prova. L’any 2014 va acollir el campionat del món, i el terrassenc es va penjar la medalla de bronze. Els corredors de la selecció catalana parteixen com uns dels principals favortis. El grans rivals a batre seran el suec Magnus Jensen i el francès Stephane Ricard.

Fotografia / Siljan Snowshoe Festival