FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/01/2017

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu competirà a La Ciaspolada, a Itàlia

Raquetes de neu

La població de Fondo, a la Val di Non (Trentino, Itàlia), acull la cursa de raquetes de neu La Ciaspolada, el dia de reis, 6 de gener. Aquesta prova, que arriba a la 44a edició, és una de les més importants del calendari internacional i aplega cada any al voltant de cinc mil corredors, vinguts d’una vintena de països. La cursa es desenvolupa en un circuit d’uns 900 metres i sis es cobreixen sis voltes.

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participarà en la cursa amb un equip format per Marc Trasserra (Club Excursionista Voltreganès ARS), Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà, Laia Andreu (CE Callús), Laia Aguilar (CE Vic), Eduard Hernández (AE Matxacuca) i Joan Freixa (AE Mountain Runners del Berguedà).

La selecció té com a objectiu millorar els resultats de l’edició anterior

En la passada edició de La Ciaspolada la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC va firmar un bon resultat tant en categoria masculina com femenina, col·locant-se pràcticament tot l’equip entre els 20 millors de la cursa. En aquesta edició les expectatives de la selecció són altes i s’espera poder ocupar alguna de les places de podi absolutes.

[table id=273 /]