FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/02/2017

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu competeix a la Ciaspoladalpina Foppolo

Raquetes de neu

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) competeix a la Ciaspoladalpina Foppolo, que es disputa a la província de Bèrgam (Itàlia), el dissabte 25. La selecció ha decidit competir en aquesta prova internacional després del veto per participar al Campionat del Món per part de la World Snow Shoe Federation.

Els corredors de la selecció presents a la Ciaspoladalpina són: Sílvia Leal (Centre Excursionista Pontsicà), Marc Traserra (Club Excursionista Voltregranès ARS), Eduard Hernández (AE Matxacuca), Laia Aguilar (CE Calldetenes) i el propi seleccionador, Just Sociats (CN Terrassa).

El circuit, com és habitual a les curses de raquetes de neu a Itàlia, és molt ràpid, amb només 250 metres de desnivell positiu i 9 quilòmetres de recorregut. En la passada edició de la prova els corredors catalans van obtenir tres medalles gràcies a la segon plaça de Just Sociats i  la primera i segona de Ragna Debats (CEM La Cameta Coixa) i Sílvia Leal, respectivament.