FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CEAritjol
Foto: CEAritjol

Notícies - 15/10/2021

La selecció catalana de Marxa Aquàtica debuta al campionat de França

Marxa aquàtica Seleccions catalanes

La selecció catalana de Marxa Aquàtica debutarà de forma oficial a partir d’aquest pròxim 16 d’octubre al Campionat de França de Marxa Aquàtica. Els catalans aniran com a equip convidat per part de la Fédération Française de la Randonnée Pédestre (FFRP). Al campionat i participaran els millor equips que han quedat campions del diferents departaments francesos i la selecció catalana. La prova es disputarà a la localitat occitana de Ieras a la platja d’Almanarre.

El combinat català estarà format per bàsicament esportistes del CE Aritjol que és una de les entitats impulsores de la Marxa Aquàtica al país. L’equip el composaran Sergi Cebrian, Alejandro Martín, Pedro Vivancos del CE Aritjol. David Martí (CE Salouenc) i Josep Maria Silvestre (La Xiruca Foradada) tanquen la llista en categoria masculina. Pel que fa a l’equip femení el formaran les components del CE Aritjol; Cristina Navarro, Helena Vilalta, Agurtxane Maruri, Berta Montaner i Anna Montaner.

L’equip català estrenarà també indumentària i comptarà un cop més amb el suport de la marca igualadina Tuga que ha estat l’encarregada de confeccionar la nova equipació de la selecció catalana de Marxa Aquàtica seguint el model de la selecció catalana de Curses per Muntanya.

El president de la FEEC, Jordi Merino i el Vicepresident de la FEEC, Josep Casanovas, acompanyaran a l’equip a terres occitanes i mantindran una trobada amb els dirigents de la FFRP amb qui es mantenen sinèrgies conjuntes en la potenciació i manteniment del senderisme i de la mateixa Marxa Aquàtica.