FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/10/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya viatja a Limone per la final de la Copa del Món

Curses per Muntanya

Aquest cap de setmana quedarà resolt l’interrogant de la Copa del Món de Curses per Muntanya disputant les dues últimes proves que en queden. La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya patrocinada per Buff es trasllada a Limone, la Llombardia, a Itàlia, per disputar demà divendres 10 d’octubre la prova de quilòmetre vertical, i dissabte 11, la Limone Extreme.

Divendres Kilian Jornet i Laura Orgué lluitaran per emportar-se la Copa del Món amb la prova vertical Grèste de la Mughéra. Si guanyen, Jornet aconseguiria el triplet d’enguany, després de guanyar les copes del món de curses per muntanya i d’ultraresistència. Per la seva banda, i Orgué s’emportaria la tercera Copa del Món de Quilòmetre Vertical consecutiva.

La Selecció Catalana, a la Llombardia

logo-buff-1Els corredors de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC patrocinada per Buff també són a Itàlia per poder disputar les dues proves del cap de setmana. Divendres al vespre, Joan Freixa (Associació Esportiva Diedre) competeix a la prova de quilòmetre vertical.

Dissabte al migdia, els altres atletes de la selecció corren la Limone Extreme, de 23 quilòmetres: Laia Andreu (Club Excursionista de Callús), Montse Martínez (Centre Excurisonista de Santa Perpètua), Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca), Pere Rullan (Centre Excursionista Pontsicà) i Josep M Pijuan (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball).