FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/08/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya participa a la Sierre-Zinal, a Suïssa

Curses per Muntanya

La zona suïssa de Valais, als Alps, rebrà aquest cap de setmana els atletes que correran la cursa de Sierre-Zinal, tercera prova de la Copa del Món. La cursa, amb inici a la localitat de Sierre i final a la localitat de Zinal, té un recorregut de 31 quilòmetres i més de 2.200 metres de desnivell positiu, i compta amb la participació de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya patrocinada per Buff.

logo-buff-1La Sierre-Zinal, una de les més conegudes del panorama de curses per muntanya i que enguany celebra la 41a edició, es fa aquest diumenge 10 d’agost i hi participen els atletes de la Selecció, Laia Andreu (Club Excursionista de Callús), Anna Comet (Unió Excursionista de Vic), Montse Martínez (Centre Excursionista de Santa Perpètua), Pere Rullan (Centre Excursionsita Pontsicà), Pere Aurell (Club Excursionista de Callús), Jessed Hernàndez (Centre Excursionista Pontsicà), i Nil Cardona (Ski Club Camprodon).

L’atleta del Club Poliesportiu de Puigcerdà, Kilian Jornet, també correrà la prova, que ja ha guanyat en dues edicions anteriors i on si aquesta vegada repetís victòria, ja tindria quasi guanyada la Copa del Món. Per la seva banda, Laura Orgué, de la Unió Excursionista Urgellenca, que porta vuit victòries ininterrompudes, també competirà diumenge.