FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/08/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya competeix a la Matterhorn Ultraks de Suïssa

Curses per Muntanya

Aquest cap de setmana els atletes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya viatgen a Suïssa per disputar la Matterhorn Ultraks, a la localitat de Zermatt, situada al cantó suís del Valais i on s’ubica el famós cim del Matterhorn, o Cerví. La cursa, de 46 quilòmetres, reunirà a més de 1.500 participants de 39 països diferents representant 54 nacionalitats. La prova té 3.600 metres d’ascens i descens amb el punt més alt situat a l’observatori de Gornergrat, a 3.100 metres d’alçada.

logo-buff-1Els corredors de la Selecció Catalana de la FEEC patrocinada per Buff, Marc Pinsach, Anna Comet, Laia Andreu i Pere Aurell viatgen a Suïssa per a competir dissabte. Es trobaran atletes de la talla d’Emelie Forsberg, Elisa Desco, Stevie Kremer, Kasie Enman, Stephanie Jimenez o Maite Maiora. En nois, tot i que Kilian Jornet encara no se sap si enguany competirà, correran Zaïd Ait Malek, Aritz Egea, Thorbjorn Ludvigsen i Michel Lanne.

La Matterhorn Ultraks d’aquest diumenge 23 d’agost ofereix quatre curses diferents, una de 16 quilòmetres, una de 30 quilòmetres, la de 46, que forma part del calendari de la Copa del Món d’Skyrunning, i la novetat d’enguany: una cursa de quilòmetre vertical.