FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/07/2018

La selecció catalana de curses per muntanya competeix a la DoloMyths Run Skyrace

Curses per Muntanya

La selecció catalana de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) segueix el seu periple internacional participant en la propera cita de la copa del món de curses per muntanya, la DoloMyths Run Skyrace. La cursa té com a epicentre la localitat de Canazei, a la província autònoma de Trentino, des d’on sortirà el dia 22 de juliol.

La selecció participarà a la cursa amb un equip format per: Gisela Carrión (Els Xulius Centre Social Ribetà), Montserrat Martínez (AAE Escola del Treball (SE)), Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà), Iu Escolà (CE Rubí) i Gerard Españó (AE Moutain Runners del Berguedà).

En la modalitat d’skyrace els corredors hauran de cobrir una distància de 23,5 quilòmetres amb un desnivell positiu superior als 1.900 metres. El punt més alt de pas serà el del Piz Boè (3.152 m), després d’haver sortit des de la localitat de Canazei (1.450 m). La cursa també passarà per llocs emblemàtics com el Col dei Rossi (2.389 m) o el Passo Pordoi (2.239 m).

Un cop disputada la cursa de Dolomites, a la selecció li restaran quatre proves de copa del món. L’equip serà present a la Skyrace Comapedrosa, Trofeo Kima, Zermatt Ultraks i com és habitual per tancar la temporada,  a la Limone Extreme Skyrace.