FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/08/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, al Trofeo Kima dels Alps italians

Curses per Muntanya

Els membres de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC patrocinada per Buff, Judith Lamas (Centre Excursionista Refalgarí), Pere Aurell (Diedre) i Toti Bes (Club d’Esquí de Girona – SE), participen en la Trofeo Kima, la competició internacional que es disputa a Val Masino, als Alps de la regió de la Llombardia, el proper diumenge 31 d’agost.

Durant gairebé 20 anys, la Trofeo Kima ha representat una fita per als corredors de muntanya, gràcies al repte que suposa els 52 quilòmetres i els 8.400 metres de desnivell acumulats de la prova. El gel i la neu forma part d’un trajecte que en els punts clau compta amb cordes fixes per a la seguretat dels participants que acudeixen d’arreu del món.

trofeo-kima-podi-femeni-2012
Núria Picas fa fer el podi de la Kima el 2012.

El Trofeo Kima és una cursa biennal que es disputa des del 2008 i que els catalans Kilian Jornet i Núria Picas van guanyar en l’edició del 2012 en les seves respectives categories. Aquesta quarta carrera del calendari oficial de la International Skyrunning Federation (ISF) està limitada a 250 participants per raons de seguretat.