FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, al Campionat d’Espanya a Navarra | FEEC

Notícies - 30/05/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, al Campionat d’Espanya a Navarra

Curses per Muntanya

La Camille Extreme és aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de curses per muntanya FEDME – GP Buff Salomon. La prova se celebra a la localitat d’Isaba (Navarra) i consta d’un dur i exigent recorregut de 31,6 quilòmetres i 2.044 metres de desnivell positiu. La Selecció Catalana de Curses per Muntanya hi tindrà una important representació amb 26 corredors. Es preveu una prova molt competitiva amb grans atletes com Núria Picas, que correrà per la Selecció Catalana, o Maite Maiora, actual líder de la Copa d’Espanya.

logo-buff-1Els corredors de la Selecció Catalana patrocinada per Buff que competiran a la prova són: Xavier Espiña, Pere Rullan, Roberto Sancho, Josep M. Pijuan, Francesc Soler, Daniel Tristany, Laia Andréu, Paloma Lobera, Rosa Valls, Silvia Puigarnau i Miriam Martinez en categoria absoluta. En categoria Sub23 correran: Andreu Simon, David Prades, Manuel Rullan i Eloi Borràs. En categoria júnior portaran la samarreta de la selecicó: Oriol Cardona, Carles Artigues, Erola Bisquer, Laura Balet, Júlia Font i David Terns. I, en cadet, correran: Jan Margarit, Marc Traserra, Anna Terns i Maria Samsó.

La prova reunirà a 500 corredores, 450 dels quales prendran sortida a la cursa absoluta. Els 50 restants ho faran a la prova per a júniors i cadetes que tindrà 12,3 quilòmetres i 995 metres de desnivell positiu. La duresa i l’exigent recorregut de la Camile Extreme tindrà el punt culminant en l’ascens a l’Eskaurre (2.047 metres) i en el tècnic descens fins a Isaba tindrà els obstacles més importants a superar pels corredors.