FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/07/2015

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, a la penúltima prova de la Copa d’Espanya

Curses per Muntanya

La localitat de Vistabella del Maestrat al País Valencià acollirà el proper diumenge 2 d’agost la penúltima prova de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya. La Cursa per Muntanya Vistabella arriba a la novena edició amb una alta previsió de participants i amb l’emoció garantida, ja que la classificació final de la copa està molt oberta.

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), patrocinada per Cebé i Tuga Wear, participarà amb quatre corredors. En categoria masculina, David Prades Monfort (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Mikel Besora (Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’Escola del Treball) i Andreu Simón Aymerich (Club Excursionista Madteam). Gemma Colomé Estrada (Centre Excursionista Refalgarí) ho farà en categoria femenina. Tot l’equip va realitzar un gran paper a l’última prova de la copa, la Chandrexa Trail, i esperen repetir bons resultats. Els acompanyarà el tècnic Pere Rullán.

El perfil de la cursa, en categoria absoluta, és de 28 quilòmetres i 1.500 metres de desnivell positiu, i es desenvolupa en l’entorn del Parc Natural de Penyagolosa.

Fotografia: Wikimedia Commons