FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/03/2014

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya, a la Cursa de la Vall del Congost

Curses per Muntanya

La Cursa de la Vall del Congost, que es disputa aquest cap de setmana al Montseny, comptarà amb la participació dels esportistes de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC patrocinada per Buff.

La cursa està formada per una marató de 42 km, una mitja marató de 21 km i una cursa vertical de 7 km. En concret, el seleccionador Fernando Rosa, ha confirmat la participació de Paloma Lobera Grau, de l’Associació Esportiva Matxacuca; Éric Díaz Martín, de l’Associació Excursionista de Castellterçol; Montse Martínez Guerrero, de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, en la marató. A més, Josep Viñas, de la Colla Excursionista la Senyera, participàrà en la mitja marató.

logo-buff-1Aiguafreda, epicentre de la cursa

La marató de la Cursa de la Vall del Congost, que és puntuable amb un punt per a la Ultra Trail du Montblanc 2014, té el punt de sortida i arribada a la plaça de la Rectoria d’Aiguafreda, diumenge 16 de març. Amb 42 km i un desnivell positiu de 3.000 metres, compta amb deu avituallaments i té establert un temps límit de vuit hores. La mitja marató també té el punt de sortida i arribada a la plaça de la Rectoria el mateix dia. Amb 21 km i un desnivell positiu de 1.400 metres, compta amb quatre avituallaments i té establert un temps límit de quatre hores.