FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals reuneix 77 participants a Barruera | FEEC

Notícies - 03/06/2014

La segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals reuneix 77 participants a Barruera

Curses per Muntanya

El Centre Excursionista de l’Alta Ribagorça ha celebrat la “Cara Amón”, la segona prova de la Copa Catalana de Curses Verticals, el passat dissabte 31 de maig a la Vall de Boí. La cursa, amb sortida de Barruera (1.080 m) i fins al cim de les Roies de Cardet (2.444 m), ha aplegat un total de 77 participants en les categories sènior, veterana, màster, sub23 i júnior.

El podi l’ha encapçalat el basc Íñigo Lariz, amb 52 minuts i 30 segons; seguit dels germans Ferran Teixidió, amb 52 minuts i 37 segons, i Xavi Teixidó, amb 56 minuts i 12 segons. En noies, el podi l’han format Vanesa Ortega, amb 1 hora, 4 minuts i 25 segons; Azara Garcia amb 1 hora, 6 minuts i 45 segons, i Alba Xandri, membre de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya, amb 1 hora, 7 minuts i 44 segons.

Enguany, dins de la “Cara Amón“, a més de la cursa vertical, s’ha organitzat una cursa de muntanya de caire infantil, la “Cara Amón Xics”, i una cursa ski speed, que han guanyat Josep Itó i Vanesa Ortega.

Després de la “Cara Amón” és el torn del “Km Vertical Roquetes“, prova organitzada per la Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural dins del calendari de competicions de la FEEC i que tancarà la Copa Catalana de Curses Verticals el 30 d’agost.