FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 21/04/2020

La segona edició del ‘Bas Mountain’ queda suspesa

Cultura

L’organització del ‘Bas Mountain’ ha decidit anul·lar la segona edició del Festival de Muntanya de la Vall d’en Bas, que s’havia de celebrar el 2 de maig de 2020 a Can Trona.
Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i per la responsabilitat que pertoca davant la crisi de la Covid19, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, el GECA i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), han arribat a un acord per a fer efectiva la suspensió de l’esdeveniment aquest 2020.
Tot i això, es continuarà treballant per a poder oferir una nova edició del festival el maig del 2021 atès que l’objectiu és consolidar aquesta jornada seguint amb l’esperit de la primera edició, que fou tot un èxit tant per la qualitat dels ponents com pel valor dels coneixements que s’hi van compartir.
Ben aviat el Bas Mountain tornarà a estar en el calendari de tots aquells que gaudeixen de la muntanya, l’excursionisme i els esports d’aventura.

Aquesta edició del ‘Bas Mountain’ comptava amb la participació de noms destacats com els de Ferran Latorre o Laura Orgué que eren els caps de cartell d’un programa ambiciós que en la seva primera edició va portar fins a la Vall d’en Bas a noms com els d’Araceli Segarra, Agnès Riera, Emma Roca o Jordi Pons.