FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/11/2018

La segona edició de la Marxa de la Salut aplega mig miler de participants

Marxa nòrdica

La segona edició de la Marxa de la Salut, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, inclosa en el calendari del Circuit de Marxes Nòrdiques de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ha aplegat mig miler de participants a Valldoreix, el 18 de novembre.

Els marxaires participants a la marxa han representat una franja d’edat molt àmplia, entre els 8 i els 80 anys, destacant una gran majoria femenina. Malgrat els canvis en el circuit degut a la pluja del dia anterior, escurçant el recorregut dels 1,07 quilòmetres al 6,5, la marxa s’ha desenvolupat amb tota normalitat.

L’organització de la marxa ha volgut posar de relleu la bona tècnica de pas i posició corporal d’una gran part dels i de les marxaires. El mateix Club Muntanyenc Sant Cugat ha posat a disposició dels participants uns 80 bastons de lloguer. Un total de 12 tècnics i instructors de marxa nòrdica han acompanyat als participants, especialment per aconsellar sobre la tècnica correcta de marxa.

El coordinador de la marxa, Xavier Ortega, ha comentat: “Ha estat una gran festa de la marxa nòrdica i hem complert l’objectiu de promocionar aquesta modalitat esportiva. El balanç ha estat molt positiu i amb aquest nivell de participació és lògic creure que tindrà continuïtat en els propers anys”.

Ja hi ha data prevista per la propera edició. Serà el diumenge 17 de novembre del 2019 i tornarà a tancar el Circuit de Marxes Nòrdiques de la FEEC.