FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/12/2014

La Secció Excursionista del Foment Martinenc lliura els premis del sisè concurs de ressenyes de muntanya

Cultura Societat

El lliurament de premis del 6è concurs de ressenyes de muntanya de la Secció Excursionista del Foment Martinenc de Barcelona es va celebrar aquest divendres 28 de novembre amb la presència dels membres del jurat i una prèvia presentació audiovisual de tots els treballs.

El concurs, que té com a finalitat promoure l’excursionisme i els esports de muntanya i a la vegada fomentar el coneixement del territori, ha rebut aquest any 14 ressenyes de les quals se n’han premiat 6. El jurat, format per Armand Ballart i Núria García Quera ha fet entrega dels premis juntament amb Carles Pallàs, membre de l’organització del concurs. A banda dels premis fixats, els primers treballs seran publicats en forma de fitxa a la revista Vèrtex.

Treballs guanyadors en modalitat tècnica:

  • 1r premi per “El cor dels Dolomites en BTT”, d’Óscar Yánez Orpí
  • 2n premi per “Cresta d’en Ferran”, d’Amadeu Bosch Raurell
  • 3r premi per “Pedalant entre vinyes – De Sitges a Sant Sadurní d’Anoia”, de Manel García Biosca-Dinkowitz

Treballs guanyadors en modalitat de muntanya bàsica:

  • 1r premi (ex-aequo) per “Els 6 Russell”, d’Albert Torres Marsal; i “Circular a l’extrem SE del Vignemale: Pic de Milieu i Grand Tapou”, de Sergio Fernández Bertolín.
  • 3r premi per “Sant Julià d’Uixols i el Puigcastellar, des de Castellterçol”, de Joan Josep Yánez Lapeira.

Dins de l’acte de lliurament de premis, el Foment Martinenc també van explicar el projecte de participació en la propera edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker 2015 a Girona. Un cop entregats els premis i feta una petita explicació per cada guanyador, es va servir una copa de cava als assistents al voltant de les taules de revistes de muntanya que l’organització va posar a disposició de tothom, així com també uns dossiers amb les ressenyes guanyadores per poder comentar-les amb els autors.