FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/12/2014

La Secció de Muntanya del CEPS organitza un Curs d’Iniciació a Esquí de Muntanya per a joves

Esquí de muntanya Formació

La Secció de Muntanya del Club d’Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) organitza un Grup d’Iniciació a Esquí de Muntanya per a joves a partir de 16 anys i sortides conduïdes per guies d’alta muntanya UIAGM.

Per participar en aquest curs del Grup d’Iniciació a Esquí de Muntanya del CEPS es requereix un bon nivell d’esquí de pistes i fora pistes. L’objectiu d’aquest curs és formar a joves en la modalitat d’esquí de muntanya, ja sigui en la tècnica com en la seguretat d’aquesta disciplina. En total, s’han programat vuit sortides repartides en quatre caps de setmana entre els mesos de gener i abril de 2015, així com sessions teòriques de seguretat els dissabtes al matí.

Al finalitzar el curs, o durant la seva realització, els tècnics valoraran la possibilitat de participar en alguna de les curses populars previstes durant la temporada i així anar introduint els participants en el món de les competicions d’esquí de muntanya.

Tots els joves participants interessats en participar-hi hauran d’aportar el material necessari i estar federats el 2015. L’organització del Grup d’Iniciació a Esquí de Muntanya assessorarà els participants que necessitin material de lloguer o de compra. A més, mentre no tinguin la llicència vigent, se’ls tramitarà a banda una llicència temporal per a les activitats programades.