FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/10/2022

La sala Sharma Climbing Gavà acollirà el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat

Baix Llobregat Escalada esportiva Escalada

El pròxim dissabte 12 de novembre la sala Sharma Climbing Gavà (Baix Llobregat) acollirà el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat. A la competició hi podran participar escaladors federats de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) de les categories sub12, sub14, sub16, sub18, Absoluta i Veterans.

El centre Sharma Climbing Gavà disposa dels recorreguts de velocitat en mur oficial de 15m (pendent d’homologació IFSC), i compta amb auto asseguradors de velocitat a la instal·lació.

El cronograma de la competició serà el següent:

  • 10:00 h: Obertura, escalfament i rebuda dels participants de totes les categories.
  • 10:45 h: Reunió tècnica.
  • 11:00 h: Fase de pràctica. Els participants tindran 2 intents de pràctica.
  • 11:45 h: Fase de classificació. Els participants tindran 2 intents (un a cada via de velocitat). Computarà el millor dels dos registres obtinguts.
  • 12:15 h: Finals en format quadre eliminatòries segons reglament FEEC i IFSC.
  • 13:00 h: Entrega de Premis.

Aquest cronograma pot variar en funció del nombre d’inscrits i haurà de ser confirmat pel President del Jurat durant la reunió tècnica. Durant la jornada hi haurà servei de bar al mateix centre Sharma Climbing Gavà.

Les inscripcions es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC fins el pròxim dimecres 9 de novembre a les 20h o fins a completar la quota de places disponibles.