FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 20/04/2022

La sala Golem Blanes serà la seu dels Campionats de Catalunya d’Escalada de Dificultat i de Paraescalada

Selva Escalada esportiva Escalada Seleccions catalanes

Les inscripcions als Campionats de Catalunya d’Escalada de Dificultat i de Paraescalada ja estan obertes. Enguany, serà la sala Golem Blanes (La Selva) l’encarregada d’acollir els millors escaladors i paraescaladors catalans els dies 14 i 15 de maig. Un any més, escaladors i escaladores d’arreu del territori es reuniran en un emocionant cap de setmana per disputar-se els títols de Campions d’Escalada de Dificultat i de Paraescalada.

Programa del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat

El Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat tindrà lloc el dissabte 14 de maig i estarà dividit en dues franjes horàries, matí i tarda. Al llarg del matí competiran les categories més joves, sub-12, sub-14 i sub-16; i després, a la tarda, serà el torn de les més veteranes, la sub-18, l’Absoluta i Veterans. La classificació de sub-20 sortirà de la d’Absoluts.

La recepció i posterior escalfament dels escaladors juvenils (Sub12, Sub14 i Sub16) serà entre les 7.00h i les 7.50h; la reunió tècnica a les 8.00h; i l’inici de les rondes classificatòries tindrà lloc a les 8.15h. Les finals començaran a les 12.00h i s’allargaran fins a les 13.30h. Després, a les 13.45h, s’entregaran els premis d’aquestes categories.

Pel que fa a les categories Sub18, Absoluta i Veterans, la seva benvinguda i posterior escalfament serà entre les 13.00h i fins a les 14.00h. La reunió tècnica serà a les 14.50h i l’inici de les rondes classificatòries, a les 15.00h. Quant a les finals, aquestes no s’iniciaran fins a les 18.30h per les categories Sub18 i Veterans, i les 20.00h per les categories Absolutes. L’entrega de premis d’aquestes categories serà a les 21.30h.

Programa del Campionat de Catalunya de Paraescalada

L’endemà del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat, els millors paraescaladors i paraescaladores del territori es disputaran el títol del Campionat de Catalunya de Paraescalada. La jornada de diumenge s’iniciarà a les 8.00h amb la recepció dels participants, la reunió tècnica tindrà lloc a les 9.00h i les rondes classificatòries començaran, poc després, a les 9.30h. Després de les classificatòries, a les 13.00h tindran lloc les finals i, a les 15.00h, l’entrega de premis de les diferents categories.

Les inscripcions als dos Campionats es poden realitzar a través del gestor d’inscripcions de la FEEC fins a l’11 de maig o fins a completar el nombre màxim d’inscrits, 100 en el cas del Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat i 50 en el cas del Campionat de Catalunya de Paraescalada.