FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/10/2014

La Ruta dels Estanys Amagats i el Cadí en BTT, a preus especials per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i els responsables de la Ruta dels Estays Amagats i CadíBike han establert un acord de col·laboració per oferir preus especials als federats. Es tracta de dues propostes especialitzades de turisme autoguiat, a peu i en bicicleta, a les comarques de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà.

feec-avantatges-ruta-estanys-amagatsLa Ruta dels Estanys Amagats, a un preu especial per als federats de 34 euros (36 per als usuaris en general) planteja un recorregut de 73 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 3.599 metres i una durada aproximada de 24 hores, per la zona del Cadí. Durant la travessa es poden veure una quarantena d’estanys pirinencs i també s’oferexen descomptes en els refugis de la ruta, fora de la xarxa de la FEEC. A més, totes les persones inscrites reben el mapa-guia Oficial de la ruta, el passaport “Ruta dels Estanys Amagats”, un pack de productes de benvinguda. Les persones que finalitzen la ruta també reben la nova ampolla “REA Laken”.

feec-avantatges-cadi-bikeLa proposta de CadíBike té un preu especial de 44 euros per als federats (47 euros per als usuaris en general) per fer la volta al Cadí-Moixeró en la modalitat “Naturbiker”, la qual inclou: un pack d’inscripció, tracks per a GPS i mapa Alpina exclusiu de la ruta, bossa d’acollida, un maiot exclusiu finisher, la gestió de reserves, el seguiment i l’accés als serveis concertats durant la ruta, la participació en sortejos de regals de les empreses patrocinadores.