FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/12/2015

La ruta de les colònies tèxtils del Llobregat, a la portada de la revista ‘Vèrtex’ que tanca l’any

La portada de la revista Vèrtex número 263 de novembre i desembre està dedicada a la ruta de les colònies tèxtils del Llobregat, amb un reportatge de Carles Claraco. La revista editada per la FEEC també ofereix una entrevista a la corredora de muntanya de llarga distància, Bea Garcia. Altres reportatges destacats de la revista Vèrtex que tanca l’any ens porten als Andes, amb una ruta en BBT per la punta d’Atacama; a l’Alt Pirineu, per palar de l’F-Rally i l’eclosió de les carreres alpines; i a la Vall Maira, al cor del Piemont italià, amb una ruta d’esquí de muntanya.

vertex-263-2015-portadetaDisponible en digital a l’iQuiosc

Els federats, degudament registrats al web de la FEEC, ja poden consultar el nou número 263 de novembre i desembre de la revista Vèrtex. Per poder accedir-hi només cal entrar a l’àrea privada del web amb el número de document d’identitat i el codi de la llicència vigent. Una vegada registrats al web també es poden consultar els últims sis números publicats.

La revista Vèrtex 263 de novembre-desembre de 2015 també està disponible a l’iQuiosc, des d’on es poden adquirir els últims números publicats i aconseguir-ne la subscripció digital.