FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/03/2014

La revista Vèrtex, un projecte renovat per a les entitats excursionistes i els esports de muntanya

Cultura Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presenta la nova revista Vèrtex en un acte que tindrà lloc a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, el dijous 6 de març, a les 19 hores. L’acte comptarà amb la participació de personalitats destacades de les institucions i les empreses que col·laboren amb la Federació i que ajuden a impulsar la revista.

Amb aquest nou número, la revista Vèrtex presenta un nou format i un nou disseny, i inicia una marxa de llarg recorregut amb reptes importants a la vista. L’equip que lidera aquest nou projecte vol arribar a la celebració dels 50 anys del naixement de la publicació, al 2016, amb una sèrie d’innovacions que passen per l’elaboració dels continguts i l’aposta per la digitalització i la xarxa.

Un homenatge als orígens

Amb el primer número d’aquesta nova etapa, es vol assegurar la bona feina feta fins ara i retre un homenatge als orígens de la publicació. Per això s’ha adoptat el format que presentava el primer número publicat el 1966 i s’hi ha incorporat el triangle de la portada. L’equip de l’actual revista Vèrtex vol continuar fent aquesta tasca, aprofundint tant en els criteris periodístics com en els aspectes comercials i de distribució, per oferir els millors continguts sobre l’excursionisme i la muntanya.

La nova revista està disponible en versió digital al web de la FEEC, en exclusiva i previ registre, per a les persones federades. La publicació impresa, que presenta nou format i nou disseny, així com nous continguts, arribarà mitjançant la distribució habitual durant els pròxims dies. Totes les persones interessades a assistir a l’acte de presentació poden confirmar la seva assistència a la FEEC, per telèfon, al 934120777, o per correu electrònic, a feec@feec.cat.