FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 29/07/2020

La revista Vèrtex se suma a la campanya ‘Ara que el camí fa pujada’

Revista Vèrtex

La revista Vèrtex se suma a la campanya ‘Ara que el camí fa pujada’ engegada des de l’’APPEC .

Vèrtex convertida en una de les revistes més llegides en català i la referent en el món de la muntanya al nostre país amb més de 180.000 exemplars anuals en paper, aposta per donar impuls a la lectura de revistes en català.

Aquest passat mes de gener la revista Vèrtex que edita la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha millorat també les seves prestacions online amb la millora de la lectura per tots els federats i subscriptors d’aquesta.

Ara, Vèrtex vol donar suport a la campanya que l’APPEC Editors de revistes i digitals posa en marxa una campanya per reivindicar el valor de les revistes en uns dies en què més que mai cal espai per a la reflexió.

Les revistes en català ens ofereixen anàlisi, divulgació i periodisme en profunditat amb més de trenta temàtiques diferents. En un moment en què estem aprenent a viure d’una altra manera, les capçaleres són una porta oberta per nodrir-nos i estimular la ment.

Ara que el camí fa pujada… Respira. Revisa. Retroba. Renova. Reviu. Reafirma’t. Revista.

Amb aquesta campanya l’APPEC reivindica la importància de les revistes per acompanyar-nos en aquesta “nova normalitat” i pretén donar un impuls al consum de revistes en català que s’ha vist afectat per l’impacte de les mesures de restricció dutes a terme per fer front a la crisi sanitària.