FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/09/2015

La revista ‘Vèrtex’, a l’iQuiosc instal·lat a La Setmana del Llibre en Català

Cultura

Llibres, revistes i premsa comparteixen espai fins el 13 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona en el marc de La Setmana del Llibre en Català. El sector de les revistes nacionals i la premsa territorial s’ubica al costat de les escales del temple amb una carpa de 100 metres quadrats on s’hi veuran representades el mig miler de capçaleres associades a l’APPEC, l’ACPC i l’AMIC.

Ofertes i activitats durant la Setmana

La revista Vèrtex, juntament a la resta de revistes, ofereix una promoció especial per aquests dies a La Setmana del Llibre en Català: descomptes del 50% en la subscripció de paper amb l’accés a l’edició digital gratuït. Per als lectors del format únicament digital, iQUIOSC.cat ofereix tres subscripcions de tres mesos a tres revistes mensuals per només nou euros, amb la idea de donar a conèixer i consolidar el format digital de les publicacions.

En paral·lel a la instal·lació, la Federació d’Associacions d’Editors contribueix a la dinamització dels espais de La Setmana amb l’organització d’actes i esdeveniments com el Dia de les Revistes i la Premsa en Català el 12 de setembre. Durant aquest dia passaran per l’escenari de la plaça del llibre, Màrius Serra, Xavier Bosch, Xarim Aresté i Pau Figueras entre d’altres.