FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 08/06/2022

La Reus – Prades – Reus compleix el seu primer quart de segle

Baix Camp Caminades de resistència

Unes 550 persones han participat aquest cap de setmana a la 25a edició de la Reus – Prades – Reus, organitzada per l’Associació Excursionista Catalunya de Reus i puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Com en anys anteriors, el recorregut de 55km de distància i 2.950m de desnivell acumulat ha sigut circular, amb començament i final a Reus (Baix Camp), i passant per llocs emblemàtics de la zona com el Coll de la Batalla, la Font del Roure, la Creu dels Noguers i el Coll de Capafonts abans d’arribar a Prades (940m d’altitud), el punt més alt del recorregut. De camí de tornada a Reus i abans d’acabar el recorregut, els caminants també han passat per les boniques viles de La Febró, Vilaplana i L’Aleixar.

La 14a Transfronterera Cap del Rec, propera parada del calendari

L’11 de juny tindrà lloc la propera caminada del calendari, la 14a Transfronterera Cap del Rec. Aquesta prova, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, tindrà un recorregut circular de 49 km de distància i un desnivell acumulat de més de 5.000 m amb començament i final a Cap del Rec (Cerdanya).