FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/04/2014

La renovació de l’estelada al Collbaix de Manresa, més latent que mai

L’estelada que oneja al cim del Collbaix (Manresa) es renovarà un any més, el proper diumenge 13 d’abril. L’acte, que és realitza des de fa més de 15 anys i que compta amb el suport de l’Àrea de Transició Nacional de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, està organitzat pel Centre Excursionista de la Comarca del Bages, pel Bàsquet Manresa – La Bruixa d’Or i per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La marxa per a la Renovació de l’Estelada començarà a les 9 hores des de l’aparcament del Congost i enfilarà cap al cim del Collbaix, de 543 metres, on està previst que a les 10.45 hores hi hagi els parlaments de benvinguda i se serveixi esmorzar per a totes les persones assistents. I, finalment, a les 12 hores es portarà a terme la hissada de l’estelada.

Després, totes les persones participants que ho desitgin podran dinar en l’arrossada independentista que l’ANC ha organitzat a la Pista Poliesportiva de Sant Joan de Vilatorrada en motiu d’aquesta acció. Abans, el dijous 10 d’abril a les 13 hores, es realitzarà l’acte de signatura de l’estelada, en què diverses personalitats signen la bandera per mostrant-ne el seu suport.

image