FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/03/2017

La Raquetes en Parros decideix els guanyadors de la Copa Catalana de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

La 8a Marxa de Raquetes en Parros, organitzada per l’AE Matxacuca, clausurarà la Copa i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el dia 26, a Baqueira Beret. Un final de festa perfecte per una temporada de raquetes que ha aplegat un gran nombre de participants a totes les proves celebrades.

El circuit de la cursa cobrirà una distància aproximada de 9 quilòmetres i el de la marxa serà d’uns cinc quilòmetres. La sortida des del Pla de Beret serà a les 11h pels corredors i a les 11.15h pels participants en la marxa popular.

Les inscripcions per la prova estan obertes i poden formalitzar-se en el lloc web de la FEEC.

La Raquetes en Parros decideix els guanyadors de la copa

La Raquetes en Parros decidirà la classificació general final de la copa catalana. En categoria absoluta masculina, Gabriel Crosas (CE Voltreganès ARS) té el liderat consolidat, faltarà veure qui es fa amb les dues places de podi restants i com es conformen les classificacions per categories.

En categoria femenina, Sílvia Zúñiga (AE Ekke Lleida) té la copa encarrilada i només restaran per decidir-se la segona i tercera plaça.