FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/09/2017

La Pujada al Montsià, tercera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) enfila la segona part de la temporada amb la disputa de la Pujada al Montsià, a Alcanar, el 24 de setembre. La cursa, organitzada per l’Agrupació Excursionista d’Alcanar, que arriba a l’onzena edició, és una de les proves més emblemàtiques del calendari. Alcanar es converteix per un dia en l’epicentre català de la curses per muntanya.

Enguany es manté el recorregut que es va estrenar en el desè aniversari de la cursa i que rep el nom de “diagonal integral a la Serra de Montsià”. Es tracta d’un recorregut de 23,5 Km i 1.100 metres de desnivell positiu acumulat, que en lloc de ser circular, amb sortida i arribada a Alcanar, és en línia, creuant tota la serra de Montsià fent “la diagonal integral” de la serra des del mas de Miralles (Amposta) fins a Alcanar”.

El llistat de corredors inscrits ja frega els 200 participants. Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.